Újdonságok

Ultrahangos tisztító, mosó  2  L

Ultrahangos tisztító, 2 literes

Üzletszabályzat


Megrendelésének leadásával Ön a Webshopom webshop vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Józsa Viktor EV
1143 Budapest, Hungária krt. 88. 5/1.
Cég adószáma: 64007768-1-42
Nyilvántartási szám: 08451807
Bankszámlaszám: 11773456-00292430-00000000
Telefonszám: +36-30-322-0611
E-mail: jozsaviktor@freemail.hu

Szarka Krisztina EV
1143 Budapest, Hungária krt. 88. 5/1.
Cég adószáma: 67891074-1-42
Nyilvántartási szám: 50909708
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-82080051
Telefonszám: +36-30-243-6679
E-mail: szarkakriszta@freemil.hu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Webshopom webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára.
A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Utánvétel esetén a futárszolgálatnak készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel;
- Előre utalás esetén banki utalással.

Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Amennyiben Ön a rendelését azt követően mondja le, amikor a megrendelt termék kiszállítása már kezdetét vette, a kiszállítás és visszaszállítás költségei Önt terhelik. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
A vevő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a vevőt terhelik. Sikertelen kézbesítés esetén a termék ismételt házhoz zállítása kizárólag elére utalást követéen tudjuk biztosítani. Amennyiben a megrendelt terméket nem veszi át a vevő a futártól, a házhoz szállítás és visszaszállítás költségét köteles megtéríteni. 

Felelősség korlátozása:
Webshopom webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Webshopom webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket futárral szállítjuk. 
Utánvétel esetén a megrendelt termékek ellenértékét és a szállítás költségét a csomag átvételekor kell rendezni a futárral. 
A csomagban megtalálható vagy e-mail levélben továbbított számla tartalmazza a szállítás költségét is.


Szállítási határidő: A megrendelést követő munkanap adjuk át a futárnak a csomagot, a futár az átvételt követő nap kézbesíti a megadott címre.

Garancia:
Gépeinkre 1 év garanciát biztosítunk.
A számla  jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a jozsaviktor@freemail.hu címen.